Del siden på de sociale medier –
Facebooklinkedin

 

Facility Management – vi tager os af alle dine serviceopgaver

ProfilService kan hjælpe din virksomhed på stort set alle serviceområder – lige fra den daglige rengøring og planteservice til security opgaver og ejendomsservice:

En Facility Management serviceløsning tager udgangspunkt i din virksomheds behov og ønsker. Vi sammensætter et serviceteam, der dækker alle de ønskede serviceopgaver, og skal din Facility løsning senere ændres eller optimeres, står teamets faste leder – og din virksomheds kontaktperson – klar.

Med Facility Management opnår din virksomhed en tilpasset løsning, der dækker virksomhedens behov, og når vi varetager flere serviceområder, er der penge at spare for dig.


Facility Management – med fokus på kvalitet

ProfilService arbejder med fokus på kvalitet. Vælger du en Facility Management løsning i samarbejde med os, kan du derfor trygt stole på, at vi tager os af dine serviceområder på bedste vis og håndterer dem med udgangspunkt i fleksibilitet, samarbejde og tillid.

Vi ved fra vores mange kunder i såvel den offentlige som private sektor, at man skaber langvarige relationer ved at levere et godt stykke arbejde og have en løbende, ærlig dialog om virksomhedens facilityløsning og dens eventuelle udviklingsmuligheder.

Vi klarer mange facilityopgaver, men bliver opgaverne af en vis størrelse og art, trækker vi på vores samarbejdspartnere. De er alle specialister på deres område og er blandt markedets absolut førende virksomheder med en særdeles stor kapacitet.

Ønsker du et uforpligtende forslag til, hvordan vi ser din virksomheds facilitypakke? Vi giver dig gerne et konkret bud på, hvordan vi bedst dækker dine servicebehov.

Kontakt Birgitte Hald på: 60 21 67 02.

rengøring med profilservice