Om os

ProfilService A/S blev etableret i 1992.

Vi er i dag ejet af hovedaktionæren Den Sociale Kapital Fond Invest, samt bestyrelsesformand Per Nielsen og direktør Steen Meedom. Sammen driver og udvikler vi ProfilService A/S ud fra vores politik ”Sammen om en renere arbejdsplads”. ProfilService A/S er fuldt digitaliseret med såvel kunde- og medarbejdersystemer og beskæftiger i dag over 300 medarbejdere.

Din garanti – for optimal service

ProfilService indførte og udviklede i 2018 nye arbejdsprocesser. Det har optimeret vores arbejdsgange og sikrer, at vores kunder oplever en optimal service;

Vi har udviklet et RengøringsSystem, som alle vores medarbejdere arbejder ud fra. Det vil sige, at rengøringsopgaverne inddeles i ugentlige, månedlige og kvartalsvise opgaver, hvilket sikrer en kontinuerlig og ensartet arbejdsgang og rengøring til rette tid. Dette system er din garanti for en grundig og veludført rengøring – hele vejen rundt, året rundt.

Sikring af den udførte rengøringskvalitet, udføres jf. vores unikke digitale kvalitetssikringssystem.

Indsigt i lige netop dit rengøringsbehov

ProfilService er til stede, hele tiden! Vi er til at få fat i! Vi reagerer hurtigt!

ProfilService har et stærkt team af ledere og ikke mindst stabile rengøringsmedarbejdere, der bliver målt på kundetilfredshed og kvalitet.

Vi har uddelegeret mere ansvar til vores ledere og positioneret dem som nøglepersoner i kontakten mellem ProfilService og vores kunder.

Det giver vores ledere endnu større engagement og ejerskab og dermed endnu mere proaktivitet.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde og tror på, at vi gennem dialog skaber det bedste samarbejde. Vi evaluerer løbende vores opgaver, og holder dig ajour med ændringer, synergier og optimeringsmuligheder på den enkelte aftale, og er altid åbne over for forslag, spørgsmål og ønsker fra vores kunder.

Med venlig hilsen
Per Nielsen & Steen Meedom

Vi hjælper andre:

Sotrklovnesponsor2023

Vi støtter Hospitalsklovnene

Vi støtter Team Rynkeby

Vi støtter DBU

Vi er medlem af:

Kontakt os

13 + 1 =

ProfilService A/S - Vallensbækvej 10 st. - DK-2605 Brøndby
8827 1766 (Fax: 3617 1766)