Del siden på de sociale medier –
Facebooklinkedin

 

Et uforpligtende tilbud!

ProfilService A/S er en velorganiseret virksomhed med dygtige medarbejdere, der hver dag arbejder på at levere et godt stykke arbejde til vores mange kunder. Vi har fokus på kvalitet i alle områder af vores forretning – til glæde for både medarbejdere og kunder.

Vores kerneområder er rengøring, vinduespolering og Facility Mangement. Vi tilbyder både vores kunder et samarbejde på et enkelt serviceområde og en samlet løsning, der indeholder flere områder – eksempelvis daglig rengøring, kvartalsvis vinduespolering og løbende planteservice.

Din virksomhed
Vi ved fra vores mange kunder i såvel den offentlige som private sektor, at alle virksomheder er forskellige, og vi skaber derfor altid en serviceløsning ud fra en analyse af, hvad der virker bedst for netop din virksomhed. Vi gør meget ud af at sammensætte et serviceteam, der tager sig af din virksomheds servicebehov og sørger for en fast teamleder/kontaktperson, som løbende evaluerer og tilpasser din serviceløsning med dig – alt efter behov.

Vores medarbejdere modtager løbende uddannelse og instruktion i at udføre deres arbejde på bedste vis, og du er som kunde i ProfilService garanteret, at vi hele tiden anvender de mest optimale metoder, produkter og materialer.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kontakt os og få en vurdering af, hvordan vi bedst dækker dine servicebehov.

Kontakt Birgitte Hald på telefon 60 21 67 02.