body .gform_wrapper h3.gform_title { display: none !important; }

Serviceopgaver

ProfilService hjælper jeres virksomhed med alle serviceopgaver – lige fra den daglige rengøring og planteservice til security- og ejendomsservice.

Rengøring

Præcision og dialog

Vinduespolering

Planlagt og udført i detaljer

Rengøring og vinduespudsning til jeres behov

Vi tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov og ønsker. Vi sammensætter et serviceteam, der dækker alle de ønskede serviceopgaver, og skal jeres Facility løsning senere ændres eller optimeres, står teamets faste leder – og jeres virksomheds kontaktperson – klar.

Vi tilbyder en løsning som er tilpasset til netop jeres virksomhed en tilpasset løsning, der dækker virksomhedens behov, og når vi varetager flere serviceopgaver, er der penge at spare for jer.

ProfilService arbejder med fokus på kvalitet. Vælger I en serviceløsning i samarbejde med os, kan I derfor trygt stole på, at vi tager os af jeres serviceopgaver på bedste vis og håndterer dem med udgangspunkt i fleksibilitet, samarbejde og tillid.

Vi ved fra vores mange kunder i såvel den offentlige som private sektor, at man skaber langvarige relationer ved at levere et godt stykke arbejde og have en løbende, ærlig dialog om virksomhedens facilityløsning og dens eventuelle udviklingsmuligheder.

Vi klarer mange serviceopgaver, men bliver opgaverne af en vis størrelse og art, trækker vi på vores samarbejdspartnere. De er alle specialister på deres område og er blandt markedets absolut førende virksomheder med en særdeles stor kapacitet.

Ønsker I et uforpligtende forslag til, hvordan vi ser jeres virksomheds serviceløsning? Kontakt os i dag og vi giver jer gerne et konkret bud på, hvordan vi bedst dækker jeres servicebehov.

Rengøring

Hos ProfilService udbyder vi kvalitetsrengøring – og arbejder ud fra vores politik ”Sammen om en renere arbejdsplads”. Vores dygtige, engagerede og uddannede medarbejdere arbejder hver dag på at levere et godt stykke arbejde hos vores kunder inden for såvel den private som den offentlige sektor.

Vi tager os af mange forskellige typer rengøringsopgaver:

 • Kontorrengøring
 • Industrirengøring
 • Hovedrengøring
 • Møbel-, tæppe- og gardinrens
 • Gulvbehandling
 • Trapperengøring
 • Skole- og institutionsrengøring
 • Rengøring af idrætsanlæg
 • Rengøring efter håndværkere

Hos ProfilService arbejder vi ud fra din virksomheds behov og ønsker. Vi sammensætter et serviceteam, der netop har kompetencerne til denne type rengøring og som sammen med en fast leder – din virksomheds kontaktperson – anvender de mest optimale metoder, produkter og materialer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vinduespolering

Hos ProfilService tilbyder vi alle former for vinduespolering – vi tager os både af den løbende vinduespudsning og den helt store vinduesafrensning.

Vi udfører store som små opgaver og har kunder i både den private og offentlige sektor bl.a. inden for områderne:

 • Virksomheder og kontorer
 • Hotel- og restaurationsbranchen
 • Stat, regioner og kommuner (herunder rådhuse, skoler, plejehjem og institutioner)
 • Forretninger og supermarkeder
 • Afrensning efter håndværkere og nybyggeri
 • Lufthavne, museer og kaserner

Vores medarbejdere er uddannede, organiserede og professionelle vinduespolerere, som har mange års erfaring. De arbejder med fokus på kvalitet og efterlader altid dine vinduer pudset, så det kan ses.

ProfilService anvender altid de mest optimale metoder, produkter og materialer og lægger vægt på sikkerhed; Derfor udfører vi altid vinduespoleringsopgaverne i nøje overensstemmelse med Arbejdstilsynets regler.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Andre serviceopgaver

Papir- og måtteløsninger

Vi sikrer de rigtige priser, kvalitetssikre, distribuerer og holder styr på lagerbeholdning.

Planteservice

Leverer planter, buketter/ lejligheds arrangementer (jul, nytår, påske) – passer og plejer og kommer med gode idéer. Plantegaranti.

Security- og alarmservice

Følger op på runderinger og sikre hurtige reaktioner og den rigtige alarmcentral.

Supportservice

Vi passer gerne jeres lager/ personalevare – eller alle andre ”add ons” – alt hvad du mangler hjælp til.

Receptionsservice

En af vores spidskompetencer. Vi kender vigtigheden af personlig service og passer gerne din reception / dit ansigt udadtil.

Handyman-opgaver

Alle opgaver fra en halv time om ugen til – hvad du har behov for! Skift af eksempelvis EL-pærer, opsætning af reoler, mindre interne flytninger og meget, meget andet.

Vi er medlem af:

Kontakt os

11 + 10 =

ProfilService A/S - Vallensbækvej 10 st. - DK-2605 Brøndby
8827 1766 (Fax: 3617 1766)