Rapport på markedsundersøgelse

Tak fordi du har bidraget til vores markedsundersøgelse.  Vi har sammenholdt dine prioriteringer med andre virksomheders. Her kan du læse de indsigter, markedsundersøgelsen har givet.

Fokus på kvalitet og stabilitet

Virksomheder lægger stor vægt på kvalitet, stabilitet og overenskomstbaserede arbejdsvilkår, når de vælger rengøringsleverandører. Samarbejde og fleksibilitet i den daglige drift spiller også en vigtig rolle, da det giver mulighed for en smidig hverdag og bedre service.

Indsæt kode her

Mindre fokus på globale mål

Selvom virksomheder efterspørger leverandører, der tager ansvar for sociale og miljømæssige forhold, er der mindre fokus på internationale certificeringer og globale bæredygtighedsmål. Det tyder på, at lokale initiativer og konkrete handlinger vægtes højere end overordnede globale standarder.

Kontrakt

Et marked i bevægelse

Mange virksomheder søger langsigtede kontrakter for at opnå stabilitet i deres rengøringsløsninger. De fleste forventer dog at genoverveje deres aftaler inden for de næste to år. Dette giver leverandører, der tilbyder fleksible og bæredygtige løsninger, en klar konkurrencefordel i fremtiden.