Om os

Vi skaber værdi for vores kunder med skræddersyede serviceløsninger, lange partnerskaber, vores dedikation til at værne om miljøet og vores fælles samfundsansvar.

Flere kan mere sammen

Vores drivkraft er at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Vi passer på hinanden og ser kvalitet som en grundlæggende standard. Det betyder, at vi ofte leverer mere end forventet.

Vi går forrest på vores fælles rejse mod at fastholde høj kvalitet i vores services og sikrer ordentlige forhold i branchen. Derfor udfører vi altid rengøring, vinduespolering og andre services under ordentlige løn- og arbejdsvilkår.

Profilservice
ProfilService om os

Vi er +450 medarbejdere med et sygefravær på 3,47 %. 

Vi har omsat for 142 millioner i 2023.

ProfilService om os

Siden 2020 er vi vækstet med 50 %.

Sådan opstod ProfilService

ProfilService A/S blev etableret i 1992. I dag er vi ejet af hovedaktionæren Den Sociale Kapital Fond Invest samt bestyrelsesformand Per Nielsen, direktør Steen Meedom og seks ledende medarbejdere. Sammen driver og udvikler vi ProfilService A/S ud fra vores politik ”Sammen om en renere arbejdsplads”.
Profilservice samfundsansvar

Vi vil være en rollemodel

Vores vision er at være en ærlig og imødekommende partner, der leder vejen for socialt ansvarlige virksomheder ved aktivt at inkludere flere mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.

Vi rapporterer vi årligt om vores arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed og integrerer transparens i vores daglige drift gennem vores adfærdskodeks. Dette bidrager til klarhed over for kunder, leverandører og samarbejdspartnere. 

Årtiers partnerskaber i branchen

Hos ProfilService tror vi på, at flere kan mere sammen. Derfor er stærke samarbejder på tværs af organisationer, brancher og industrier vigtige.

Vi værner om lange, tætte relationer, der bidrager til en stærk og fremtidssikret organisation.

ProfilService data

Sådan opstod ProfilService

ProfilService A/S blev etableret i 1992. I dag er vi ejet af hovedaktionæren Den Sociale Kapital Fond Invest samt bestyrelsesformand Per Nielsen, direktør Steen Meedom og seks ledende medarbejdere.
 
Sammen driver og udvikler vi ProfilService A/S ud fra vores politik ”Sammen om en renere arbejdsplads”.

Vi vil være en rollemodel​

Vores vision er at være en ærlig og imødekommende partner, der leder vejen for socialt ansvarlige virksomheder ved at inkludere mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.

Vi rapporterer om vores arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed. Det bidrager til klarhed over for kunder, leverandører og samarbejdspartnere. 

Profilservice samfundsansvar

Årtiers partnerskaber til andre services​

Hos ProfilService tror vi på, at flere kan mere sammen. Derfor er stærke samarbejder på tværs af organisationer, brancher og industrier vigtige.

Vi værner om lange, tætte relationer, der bidrager til en stærk og fremtidssikret organisation.

ProfilService data

Vores kerneværdier

Vi møder vores kunder i øjenhøjde og tror på, at vi gennem dialog skaber det bedste samarbejde. Vi har fokus på enkelthed og transparens i vores drift, og så er samfundsansvar et fundament for at drive vores forretning.

Profilservice

Enkelthed

Vores skræddersyede løsninger gør hverdagen enklere for vores kunder. Vi skræddersyr tilbud, håndterer kontrakten og sikrer en proaktiv dialog til kunden. Helt enkelt.

Profilservice

dialog

Vi møder vores kunder i øjenhøjde og skaber samarbejde gennem dialog. Vi skiller os ud gennem kundetilpasning, tillid og en flad organisationsstruktur.

Profilservice

samfundsansvar

Vi skaber positiv forandring ved at tænke og handle anderledes takket være vores samfundsansvarlige tilgang og ordentlige løn- og arbejdsvilkår.

Vores ansvar

Hos ProfilService er vi stolte af vores høje kreditværdighed.

At drive en kreditværdig virksomhed kræver tid, dedikation og hårdt arbejde. Det har vi gjort helt fra begyndelsen.

Profilservice

Vi støtter Danske Hospitalsklovne

Vi er stolte af at være sponsor af Danske Hospitalsklovne, som hver dag besøger indlagte børn og deres familier. Danske Hospitalsklovne styrker livsglæden og livsmodet hos indlagte børn, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem.

Samfundsansvar

Vi hjælper folk på kanten af arbejdsmarkedet.

Læs vores impact rapport for 2022.

Vidste du, at...

Vi har en kundefastholdelse på 95,3% og vægter lange partnerskaber?

Vi har et fokusforløb, der opkvalificerer vores medarbejdere?