Vores vision

Vores arbejde drives af mennesker med det formål at skabe inklusion for os og for samfundet. Vi er åbne omkring vores arbejde med samfundsansvar og miljø og rapporterer årligt på, hvordan vi arbejder med bæredygtighed i den daglige drift. Vores adfærdskodeks er en væsentlig del af vores forretningsprincipper og bidrager til transparens hos både kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Det er vores vision.

Vores vision

Hos ProfilService har vi en vision om at være en ærlig og imødekommende partner i samarbejdet med private virksomheder og kommuner.
 
Vi stræber efter at være en førende rollemodel for socialt ansvarlige virksomheder, der ønsker at inkludere flere mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet i deres arbejdsstyrke.
 
Vores miljømæssige målsætninger herunder vores impact rapport øger dialogen med kunderne om at påvirke miljøet positivt.
ProfilService om os
Profilservice impact rapport

Ordentlighed

Overordnet set ønsker vi at blive anerkendt som det samfundsansvarlige rengøringsselskab i Danmark, hvor begrebet “ordentlighed” er kernen i vores virksomhedskultur.
 
Vi har ordentlige løn- og arbejdsvilkår for vores ansatte og et tæt samarbejde med 3F. Vi har igennem de sidste 20 år opbygget en stærk relation, som har medført overenskomster, der skaber reel værdi for begge parter.

“Min personlige erfaring med ProfilService er, at de optræder kompetent og er dybt forankret i de aftaler, der er indgået med 3F. De er et forbillede i rengøringsbranchen med deres professionelle og seriøse tilgang, hvilket tydeligt afspejles i deres dedikation til at sikre gode løn- og arbejdsforhold.”

– Morten Eriksen, forhandlingssekretær, 3F

101 medarbejdere fra vores inklusionsforløb har over de sidste tre år fået et fast og meningsfyldt arbejde. 

23,4 % af vores ansatte er borgere fra kanten ar arbejdsmarkedet.

Profilservice samfundsansvar

Vi har haft 95 sociale ansættelser sidste år, som har skabt gevinst og værdi for samfundet.

Værdi for kunder, kollegaer og samfundet

Vi vil skabe værdi for både vores kunder, vores kollegaer, vores virksomhed og for samfundet som helhed.

Det gør vi ved at gå forrest på vores fælles rejse mod at fastholde høj kvalitet i vores services og sikre ordentlige forhold i branchen med fokus på enkelthed, dialog og samfundsansvar som vores kerneværdier.

Profilservice samfundsansvar

Samfundsansvar

Vi hjælper folk på kanten af arbejdsmarkedet.

Læs vores impact rapport for 2022.

Vidste du, at...

Vi har en kundefastholdelse på 95,3% og vægter lange partnerskaber?

Vi har et fokusforløb, der opkvalificerer vores medarbejdere?