Vores historie

Flere kan opnå mere ved at passe på hinanden og tage et større socialt ansvar. Sammen gør vi en forskel gennem ordentlighed og samfundsansvar. Vi brænder for at skabe en virksomhed med ordentlige forhold, der rummer folk på kanten af arbejdmarkedet. Det kalder vi samfundsansvar.

Sådan startede vi

ProfilService A/S blev grundlagt i 1992 og har de sidste 30 år udviklet sig til den moderne og professionelle servicevirksomhed, som den er i dag. 

Både Per og Steen har trådt deres spæde skridt i rengøringsbranchen og har lige siden arbejdet for en bedre måde at drive rengøringsvirksomhed på. Derfor fandt de sammen i ProfilService og skabte fundamentet for den samfundsansvarlige virksomhed, som ProfilService er i dag.

Der er fokus på langsigtede løsninger og ordentlighed gennem ProfilServices historie. Per og Steen har bygget virksomheden op med en åben tilgang til kommunikation og en tro på, at mennesker arbejder bedst sammen, når de behandles med respekt og troværdighed.

ProfilService
”Vi har en ambition om vækst og at øge vores sociale ansvarlighed yderligere bl.a. ved en mere effektiv organisering af indsatsen, med et mål om at blive en førende rollemodel for socialt ansvarlige virksomheder i vores markedssegment.”
– Steen Meedom, administrerende direktør i ProfilService

Flere kan mere sammen

Hos ProfilService er vi forankret i en dyb forpligtelse til menneskelig værdighed og mangfoldighed. Vi prioriterer ansættelser baseret på gode relationer og en åben tilgang til ansættelsesprocessen. Vi har stor vægt på at skabe et inkluderende miljø, hvor medarbejdere føler sig trygge og værdsatte.

Profilservice samfundsansvar
“Hvis du skal have mennesker til at flytte noget, skal du give dem ansvar.”
– Per Nielsen, bestyrelsesformand i ProfilService

Samfundsansvar

Vi hjælper folk på kanten af arbejdsmarkedet.

Læs vores impact rapport for 2022.

Vidste du, at...

Vi har en kundefastholdelse på 95,3% og vægter lange partnerskaber?

Vi har et fokusforløb, der opkvalificerer vores medarbejdere?