Vores samarbejdspartnere

Hos ProfilService tror vi på, at flere kan mere sammen. Derfor er stærke samarbejder på tværs af organisationer, brancher og industrier vigtige. Vi værner om lange, tætte relationer, der bidrager til en stærk og fremtidssikret organisation.

Den Sociale Kapitalfond

Den Sociale Kapitalfond Invest har været medejer af ProfilService siden Januar 2021. Fonden er bygget på filosofien om, at socialt ansvar er godt for både samfund og  forretning, og at fremtidens succesfulde virksomheder ikke kun bliver målt på profit eller vækst, men også på evnen til at bidrage til at løse samfundsudfordringer.

Den Sociale Kapitalfond Invest ejer 55 % af aktierne i ProfilService. De resterende 45 % er fordelt på otte ledende medarbejdere.

Sammen udvikler vi blandt andet det sociale fokus og sætter det på formel, så vi kan måle på det. Det er med til at tiltrække både nye kunder og ny arbejdskraft.

den sociale kapitalfond

3F er fundamentet for vores arbejdskraft

Vi samarbejder tæt med 3F. Det samarbejde har igennem årene udviklet sig til et løsningsorienteret partnerskab og et fagligt venskab, som er baseret på tillid og gensidig respekt. Vi har igennem de sidste 20 år opbygget en stærk relation, som har medført overenskomster, der skaber reel værdi for begge parter.

“Min personlige erfaring med ProfilService er, at de optræder kompetent og er dybt forankret i de aftaler, der er indgået med 3F. De er et forbillede i rengøringsbranchen med deres professionelle og seriøse tilgang, hvilket tydeligt afspejles i deres dedikation til at sikre gode løn- og arbejdsforhold.”

– Morten Eriksen, forhandlingssekretær, 3F

Dansk Erhverv er en trofast samarbejdspartner

Vi er en organiseret virksomhed og følger til enhver tid gældende lovgivning og arbejder under ordnede forhold. Vi er medlem af Dansk Erhverv, 3F og brancheforeningen Danske Service, fordi vi forpligter os til at overholde overenskomsten på serviceområdet. Det indebærer blandt andet løn- og arbejdsvilkår samt forhold.

dansk erhverv

Med samarbejde kommer vi længst - alle sammen

Læs om vores samfundsansvar, og hvem vi støtter.

Vidste du, at...

Vi har en kundefastholdelse på 95,3% og væget lange partnerskaber?

Vi har et fokusforløb, der opkvalificerer vores medarbejdere?