Samarbejde født på sund forretning og menneskelige værdier

Professionel tilgang til rengøring med en solid forretningsforståelse og en aftale, der efter otte år stadig holder begge parter skarpe.

I 2016 indledte Kopenhagen Fur processen med at finde en rengøringspartner, der ikke kun havde den rette størrelse og kendisfaktor til at matche deres eget internationale brand, men som også kunne sikre en bæredygtig løsning.

Anders Hansen, Facility Manager hos Kopenhagen Fur, deler sin erfaring: “Vi lavede en form for ‘play safe’ udbudsliste og tilføjede ProfilService som en ‘underdog’. Deres tilgang var en positiv overraskelse. Vi blev mødt af professionelle med en solid forretningsforståelse og en aftale, der efter otte år stadig holder begge parter skarpe. Aftalen omfatter ikke kun den daglige drift, men bygger også på social ansvarlighed og nære relationer.”

 

Lysten til at forstå og drifte et utraditionelt årshjul

At skifte fra rengøring af store kontorlokaler til at håndtere 500 til 2.000 internationale gæster ved auktioner stiller høje krav til vores leverandører. Det kræver dialog, en særlig tilpasningsevne og driftsorganisation, der formår at skalere arbejdsstyrken op og ned efter behov.

“De gode resultater har ført til, at ProfilService nu varetager alle vores interne ekstra services, inklusive vinduespolering, planteservice og lukkevagt. Det er ikke ‘dem og os’; de er en integreret del af vores virksomhed. Vi bærer begge parters logoer på arbejdstøjet som symboliserer signalværdi, fællesskab og et gensidigt samarbejde,” fortæller Anders Hansen, Facility Manager hos Kopenhagen Fur

Ansvarlighed og data hjælper ESG rapportering

Gennem årene har vi fulgt profilservices rejse og fundet inspiration i deres positive bidrag til at fremme organiserede og ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Deres indsatser har haft en mærkbar effekt i huset, og vi oplever en pålidelig arbejdsstyrke og motiverede medarbejdere.

“Deres tilgang til ordentlige forhold i hele værdikæden, og særligt deres indsats inden for innovation og inklusionsområdet, har styrket partnerskabet. Det har gjort os selv mere bevidste om at udtrykke og måle indsatsen for at omfavne og inkludere alle mennesker med respekt, uanset om det er syriske flygtninge, personer med handicap eller med psykiske lidelser. ProfilService har kontrol over deres sociale Impact, og deres socialberegner tilføjer værdi til vores rapportering,” siger Anders Hansen, Facility Manager hos Kopenhagen Fur.

Læs også...

Vores kundecase med Nilfisk

Vores kundecase med Institut for Menneskerettigheder