Del siden på de sociale medier –
Facebooklinkedin

 

Vinduespolering

Hos ProfilService tilbyder vi alle former for vinduespolering – vi tager os både af den løbende vinduespudsning og den helt store vinduesafrensning.

Vores medarbejdere er uddannede, organiserede og professionelle vinduespolerere, som har mange års erfaring. De arbejder med fokus på kvalitet og efterlader altid dine vinduer pudset, så det kan ses.

Vi tager os gerne af såvel store som små opgaver og har kunder i både den private og offentlige sektor bl.a. inden for områderne:

  • Virksomheder og kontorer
  • Hotel- og restaurationsbranchen
  • Stat, amter og kommuner (herunder rådhuse, skoler, plejehjem og institutioner)
  • Forretninger og supermarkeder
  • Afrensning efter håndværkere og nybyggeri
  • Lufthavne, museer og kaserner

ProfilService anvender altid de mest optimale metoder, produkter og materialer og lægger vægt på sikkerhed; Derfor udfører vi altid vinduespoleringsopgaverne i nøje overensstemmelse med Arbejdstilsynets regler.
Ønsker du et uforpligtende forslag til, hvordan vi kan hjælpe dig? Vi sætter gerne en vinduespoleringspakke sammen, som dækker netop din virksomheds behov.

Kontakt Thomas Loui Henriksen 28 87 06 07.


Effektiv vinduespolering

 

Effektiv vinduespolering hos ProfilserviceHos ProfilService gør vi vores bedste for at levere et effektivt og godt stykke arbejde – hver dag. Det kan vi fordi, vi har en gruppe kompetente og engagerede medarbejdere med mange års erfaring inden for vinduespolering.

Alle vores ansatte modtager løbende uddannelse og instruktion i at anvende de mest optimale metoder, produkter og materialer. Hvert enkelt serviceteam er desuden sammensat sådan, at det netop har kompetencerne til at udfylde din virksomheds poleringsbehov. Vi spænder bredt i vores vinduespoleringsløsninger og har grundlaget til at klare alle typer opgaver.

Vi gør meget ud af at afstemme vores kunders forventninger, og vi tager derfor altid en konstruktiv og ærlig dialog før, under og efter arbejdet – det giver kvalitet i vinduespoleringen.

Er du interesseret i at høre nærmere eller måske aftale et uforpligtende møde?
Kontakt Thomas Loui Henriksen 28 87 06 07.

Vi ser frem til at høre fra dig!