Vinduespolering

Hos ProfilService er vinduespolering en del af vores kerneforretning. Vores medarbejdere er uddannede, organiserede og professionelle vinduespolerere med årtiers erfaring.​

Profilservice vinduespolering

Fokus på kvalitet og sikkerhed

Hos ProfilService anvender vi altid de mest optimale metoder, produkter og materialer og lægger vægt på sikkerhed. Derfor udfører vi altid vinduespoleringsopgaverne i nøje overensstemmelse med Arbejdstilsynets regler.

Vi er nærverende og altid til at få fat i. Vores kunder har én fast kontaktperson, og vi har fokus på ærlighed, transparens og at være imødekommende.

Vi er handlekraftige og kommer altid, når der opstår pludselige og uventede situationer.

Profilservice vinduespolering
Profilservice vinduespolering

Sådan er det at arbejde med os

Vi har professionelle vinduespolerere med høj anciennitet. De er uddannede eksperter med årtiers erfaring.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, som sikrer en sikker og effektiv vinduespolering, selv for højtliggende eller svært tilgængelige vinduer.

Vores erfarne team leverer altid til tiden og lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed. 

De er ærlige, imødekommende  og handlekraftige, og det er altid muligt at lave fleksible aftaler, der passer kunden bedst. 

Vi har en stabil arbejdsstyrke med gode løn- og arbejdsvilkår.

Vi har en høj kundefastholdelse

Vi er tæt på vores kunder og nemme at komme i kontakt med. Vi har en stærk vilje til at hjælpe hinanden på tværs af organisationen. Vi bestræber os på at møde vores kunder hver 6. uge. Det sikrer løbende afstemning, proaktivitet og en dyb forståelse for vores kundes behov og forventninger.

ProfilService rengøring

Fordele ved vinduespolering hos ProfilService

Rene vinduer forbedrer arbejdsmiljøet og medarbejdernes trivsel ved at øge naturligt lys og styrke det professionelle image. Det er også med til at forebygge skader som skimmel.

Når vinduerne er rene, reducerer vi behovet for kunstig belysning, som sparer både energi og omkostninger.

Hos ProfilService er vi med til at forlænge vinduernes levetid ved regelmæssig rengøring samtidig med, at vi forbedrer luftkvaliteten ved at fjerne støv og allergener.

Rene vinduer er en investering i virksomhedens image, medarbejdertrivsel og bygningens vedligeholdelse.

Vores adfærdskodeks

Alle vores leverandører og samarbejdspartnere skal tilslutte sig vores adfærdskodeks, der omhandler menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og social inklusion.

Vidste du, at...

Vi har en kundefastholdelse på 95,3% og vægter lange partnerskaber?

Vi har et fokusforløb, der opkvalificerer vores medarbejdere?