Den Sociale Kapitalfonds investering i ProfilService

den sociale kapitalfond-100

Læs hele artiklen om Den Sociale Kapitalfonds investering i ProfilService A/S her.

ProfilService A/S indgik i 2021 et partnerskab med Den Sociale Kapitalfond Invest, kendt for sit fokus på socialt ansvar. I forbindelse med et generationsskifte har Den Sociale Kapitalfond Invest i 2021 købt majoriteten af aktierne, hvor Per Jens Nielsen trådte tilbage som direktør og fortsatte som bestyrelsesformand.

ProfilService har gennem årene opretholdt et stærkt fokus på miljømæssigt og socialt ansvar. Virksomheden anvender udelukkende svanemærkede produkter og har etableret ledelsesressourcer, der støtter medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet. Siden partnerskabet med Den Sociale Kapitalfond Invest, har ProfilService yderligere styrket sin sociale profil og opnået betydelige fremskridt i social bæredygtighed.

Steen Meedom, der fortsat er medejer og administrerende direktør, ser store potentialer i det fortsatte samarbejde med Den Sociale Kapitalfond Invest. Han udtaler, at partnerskabet har været afgørende for virksomhedens evne til at tiltrække og fastholde en motiveret medarbejderstab samt møde de stigende krav fra kunder om socialt ansvar og miljøhensyn.

Læs mere om udviklingen og fremtidsperspektiverne for ProfilService på Den Sociale Kapitalfonds hjemmeside.

Del artiklen:

Vil du holde dig opdateret på indsigt fra ProfilService?

Skriv din e-mail og modtag løbende indsigt i vores virksomhed, vores samfundsansvar og vores ESG-dagsorden.

Andre artikler

Hold fri, når du holder fri

Som sommerferien nærmer sig, er det vigtigt at minde os selv om, hvor betydningsfuldt det er at holde fri, når vi holder fri. Hos Profilservice arbejder vi målrettet med at sikre gode løn- og arbejdsvilkår samt høj medarbejdertilfredshed. En væsentlig del er at forstå og værdsætte behovet for reelle pauser fra arbejdet.

Read More

Sådan arbejder vi med verdensmålene

Hos ProfilService A/S er vi dedikerede til at gøre en konkret forskel ved at fokusere vores indsats på tre af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Det sikrer, at vi arbejder målrettet og troværdigt med de mål, hvor vi kan skabe størst mulig indvirkning.

Read More