Fokus på medarbejderne hos ProfilService

Hos ProfilService A/S har vi en klar mission: at skabe inklusion og opkvalificering af medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet. Vores fokusforløb er designet til at tilbyde meningsfyldte job og sikre en varig tilknytning til arbejdsmarkedet. Denne artikel sætter fokus på de mennesker, der gør en forskel hos os, og hvordan vores program er med til at skabe forandringer – både internt for virksomheden og de enkelte medarbejdere, men også på samfundsniveau.

Formålet med vores fokusforløb

Formålet med vores fokusforløb er at skabe inklusion, opkvalificering og varig beskæftigelse for borgere fra kanten af arbejdsmarkedet. Mindst 20 % af vores medarbejderstyrke består af fokusmedarbejdere, som er en vigtig del af vores strategi for socialt ansvar.

Kompetencegivende oplæring

Vores medarbejdere i fokusforløbet modtager grundig oplæring i deres arbejdsopgaver og en god introduktion til arbejdsmarkedet. De får en ordentlig løn og arbejder under de rette vilkår, hvilket skaber tryghed og stabilitet på arbejdspladsen. Vi tilbyder danskundervisning på arbejdspladsen i samarbejde med 3F, AOF og Kompetencefonden under Danske Service og Dansk Erhverv.

Vores 12-ugers fokusforløb omfatter 4 ugers introduktion og 8 ugers hybridpraktik med gradvist flere lønnede timer. Fforløb er designet til at sikre, at medarbejderne får en god start og bliver støttet hele vejen igennem deres ansættelse.

Betydelige resultater

Vi er stolte af de resultater, vi har opnået med vores fokusforløb. Over de sidste tre år har vi hjulpet 101 medarbejdere fra vores inklusionsforløb med at få fast og meningsfyldt arbejde. I 2023 har vi haft 95 sociale ansættelser, hvilket har skabt stor værdi både for samfundet og for den enkelte medarbejder.

Historier fra hverdagen

Et godt eksempel på en succesfuld fokusmedarbejder er Abdu, som er døvstum og arbejder på Store Heddinge Skole og børnehave. Abdu har tilpasset sig arbejdspladsen ved hjælp af farvekodede systemer og tegnsprog. En anden medarbejder, Daniel, lider af social angst og trives godt på en skole, hvor han kan arbejde uden for meget kontakt med andre.

Citat fra en Fokusmedarbejder

“Jeg bliver mere syg af at være hjemme end at gå på arbejde,” siger en af vores fokusmedarbejdere og fremhæver, hvor vigtigt arbejdet er for deres mentale sundhed og følelsen af værdighed.

Partnerskaber og Fremtid

Vi hos ProfilService søger konstant at udvide vores netværk af gode partnerskaber, der deler vores værdier om socialt ansvar. Hvis du kan spejle dig i vores værdier, vil vi meget gerne høre fra dig.

Del artiklen:

Vil du holde dig opdateret på indsigt fra ProfilService?

Skriv din e-mail og modtag løbende indsigt i vores virksomhed, vores samfundsansvar og vores ESG-dagsorden.

Andre artikler

Hold fri, når du holder fri

Som sommerferien nærmer sig, er det vigtigt at minde os selv om, hvor betydningsfuldt det er at holde fri, når vi holder fri. Hos Profilservice arbejder vi målrettet med at sikre gode løn- og arbejdsvilkår samt høj medarbejdertilfredshed. En væsentlig del er at forstå og værdsætte behovet for reelle pauser fra arbejdet.

Læs artiklen

Sådan arbejder vi med verdensmålene

Hos ProfilService A/S er vi dedikerede til at gøre en konkret forskel ved at fokusere vores indsats på tre af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Det sikrer, at vi arbejder målrettet og troværdigt med de mål, hvor vi kan skabe størst mulig indvirkning.

Læs artiklen