Hold fri, når du holder fri

Som sommerferien nærmer sig, er det vigtigt at minde os selv om, hvor betydningsfuldt det er at holde fri, når vi holder fri. Hos Profilservice arbejder vi målrettet med at sikre gode løn- og arbejdsvilkår samt høj medarbejdertilfredshed. En væsentlig del er at forstå og værdsætte behovet for reelle pauser fra arbejdet.

Mød en medarbejder: Jean Bak – serviceleder

Hos ProfilService har vi gjort det til en kerneværdi at tage ansvar for samfundet, især gennem vores arbejde med at integrere medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet. Denne indsats er en del af vores sociale ansvar, og det er samtidig en kilde til stolthed og motivation for både ledelsen og medarbejderne.

Fra angst til arbejdsstolthed

ProfilService har et stærkt fokus på at inkludere medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet og hjælpe dem med at opbygge et meningsfuldt og stabilt arbejdsliv. En af disse inspirerende historier kommer fra Pernille, en fokusmedarbejder, der har overvundet personlige udfordringer og nu arbejder dedikeret hos ProfilService.

Fokus på medarbejderne hos ProfilService

Hos ProfilService A/S har vi en klar mission om at skabe inklusion og opkvalificering af medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet. Vores fokusforløb er designet til at tilbyde meningsfyldte job og sikre en varig tilknytning til arbejdsmarkedet.